itulau_fanua

O mea aoga e tatau ona e iloa e uiga i le PAM

O mea aoga e tatau ona e iloa e uiga i le PAM

O le polyacrylamide (PAM), e masani ona taʻua o le flocculant poʻo le coagulant, e aofia i le coagulant. O le averesi o le mamafa o le mole mole o le PAM e mai le afe ma le fiasefulu miliona o mole, ma o loʻo i ai le tele o vaega faʻatino i luga o mole faʻapipiʻi, o le tele o ia mea e mafai. ia ionized i le vai, lea e patino i le polymer electrolyte.E tusa ai ma uiga o ona vaega dissociable ua vaevaeina i anionic polyacrylamide, cationic polyacrylamide, ma nonionic polyacrylamide.

Galuega

O le PAM o se fugala'au maualuga, ma o le polymer flocculant o lo'o i ai le tele o le fa'aogaina o luga e ala i le fausiaina o se fuga tele i le va o vaega.

Uiga

O le PAM e faʻaaogaina mo le faʻafefeteina, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o meaola i luga o le eleele, aemaise lava le malosi o le kinetic, viscosity, turbidity ma le pH taua o le faʻamalologa e fesoʻotaʻi ma le malosi o le kinetic o le vaega, o le mafuaʻaga lea o le poloka poloka faʻaopoopo le tau faʻasaga i le PAM. , e mafai ona fa'aitiitia le malosi o le kinetic ma fa'atasi.Polyacrylamide (PAM) o se polymer vai-soluble, e le mafai ona solu i le tele o solvents organic, e lelei le flocculation, e mafai ona faʻaitiitia ai le feteʻenaʻiga i le va o vai.E le maualuga le fa'aogaina o mea fa'afefete i totonu o le vai otaota, ma e le o iai le fa'atinoga o le fa'a'ele'ele.I le fa'agasologa o timuga, e le suia o latou foliga, pe fa'apipi'i le tasi i le isi, ma fa'amae'a ta'itasi le fa'agasologa o timuga.

Fa'atatauga

O le PAM e masani ona faʻaaogaina mo le faʻafefe o le palapala, vavaeeseina o le sua-suavai ma le toe faʻaleleia o le fufuluina o koale, gaosiga o minerale ma le suavai otaota pepa.E mafai ona faʻaaogaina i le togafitia o vai otaota fale gaosimea ma otaota fale faʻa-le-nofoaʻi.I totonu o le pisinisi pepa, e mafai e le PAM ona faʻaleleia le malosi matutu ma susu o pepa, faʻaleleia le fua o le taofiga o filo lelei ma faʻatumu. E mafai foi ona faʻaaogaina le PAM e fai ma faʻaopoopoga mo mea palapala e faʻaaogaina i le suauʻu suauʻu ma suʻesuʻega faʻafanua.

Fa'ai'uga

I le avea ai o se sui taua mo vai, o le PAM o loʻo i ai se sao taua i le faʻamamaina o le vai ma le faʻaogaina o otaota.E mafai ona vave ma lelei le aveesea o mea le tumau, colloids ma organic mea i totonu o le vai, faaleleia togafitiga lelei ma le faamamaina o le vai aafiaga.PAM o loʻo i ai le tele o faʻaoga.I le faʻaaogaina o le PAM mo togafitiga vai, e mafai ona tatou faʻaleleia le siosiomaga lelei o le vai, puipuia ma faʻaleleia le faʻaogaina lelei o punaoa vai, ma fatuina tulaga sili atu ona lelei mo le ola o le tagata ma atinaʻe.

acdsv (3)

Monika

Telefoni feaveai:+8618068323527

E-mail:monica.hua@lansenchem.com.cn


Taimi meli: Feb-25-2024